Dagens bästa spel

Lagerbäck besegrar Pehrsson

islands landslagDet är hjärnornas kamp ikväll när Island möter Estland i en träningslandskamp i Reykjavik. På ena tränarbänken hittar vi nämligen Lars Lagerbäck och på den andra Magnus Pehrsson. Det råder väl dock ingen större tvekan om att Lagerbäck har det klart bättre materialet att jobba med. I Island hittar vi stjärnor från de stora ligorna i Europa medan Pehrssons lirare lever en lite mer undanskymd tillvaro. Lagerbäck har redan aviserat sin startelva till kvällens kamp och där hittar vi bl. a. Gylfi Sigurdsson (Tottenham), Kolbeinn Sigtorsson (Ajax), Birkir Bjarnason (Sampdoria) och Emil Hallfredsson (Verona).

I Estland är det lite mer barskrapat på stjärnor och de utlandsproffs som finns spelar i lag som Motherwell, Gornik Zabrze, Chicago Fire och Lierse. Det blir således svårt för Pehrsson att nå ”riktig” framgång och det har inte sett vidare bra ut i träningsmatcherna tidigare i maj. Man fick endast 1-1 mot svaga Gibraltar följt av 0-0 mot Lettland och sedan 0-2 mot Finland senast.

Speldjävulen tror att Island under Lagerbäcks ledning helt enkelt är för bra här. Vinsten på hemmalaget spelas.

Liga: Träningslandskamp
Match: Island – Estland
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.87 @ Betfair
Insats:
4/10 units
Matchstart:
21.15
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen