Dagens bästa spel

Bury öppnar med 3 poäng

Bury avslutade fjolårssäsongen på ett mycket bra sätt sedan David Flitcroft tog över spakarna. Man man hoppas kunna bygga vidare på det i år och chanserna ska anses goda, speciellt efter värvningen av veterananfallaren Ryan Lowe, som gjorde hela 19 mål för Tranmere Rovers förra säsongen i League One. Det är inte det enda etablerade nyförvärvet man gjort utan in har även James Poole (Hartlepool), Shwan Jalal (Bournemouth), Joe Thompson (Tranmere), Chris Hussey (Burton Albion), Kelvin Etuhu (Barnsley), Nicky Adams (Rotherham) och Joe Widdowson (Northampton) kommit, som alla har erfarenhet från spel i högre divisioner. Det ser med andra ord mycket intressant ut och även skadeläget är bra då man endast behöver undvara småskadade anfallaren Clive Platt i premiären. Annars är det ett fullt manskap Flitcroft har till sitt förfogande.

Cheltenham hade en betydligt tuffare avslutning på fjolåret och har haft stor omsättning på spelare inför den här säsongen. Det ser dock inte speciellt lovande ut och det är nog inte vidare troligt att man förbättrar sin 17:e-placering i år från i fjol. Man har en svag forwardsuppsättning, inte minst efter tappet av rutinerade Jamie Cureton, och det är svårt att se var målen ska komma från. Inte heller i träningsmatcherna inför säsongen har man varit lyckosamma. Nä, Speldjävulen är inte imponerad.

Mer imponerande är dock det skyhöga oddset på hemmaseger här. Det nyper vi direkt utan att passera gå.

Liga: League Two (England)
Match: Bury – Cheltenham
Speltips: 1
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen