Dagens bästa spel

Whitehawk besegrar krislaget Wealdstone

hawksEfter en fjolårssäsong som var kantad av matchfixning och dåliga resultat ser det nu betydligt stabilare ut i Whitehawk. Man har fått en ny tränare i Steve King, som direkt har fått ordning på laget som även innehåller en hel del rutinerade nyförvärv mer erfarenhet av spel i högre divisioner. Man har öppnat årets säsong med 5 segrar på 8 matcher och parkerar på en imponerande tredjeplats i tabellen. Man dras med en del skador, men det hindrade inte laget att ta en stabil bortaseger mot Gosport Borough i helgen. Nickstarka anfallern Danny Mills ser också ut att ha hittat formen med 3 mål på de tre senaste matchern. Det känns lovande inför kvällens drabbning med Wealdstone.

Wealdstone är ett lag i kris, står med 4 raka förluster och har endast lyckats skrapa ihop 4 poäng på de 9 inledande omgångarna. Senast blev man överkörda av Concord Rangers (2-4 var smickrande siffror för Wealdstone), trots att Concord spelade nästan hela matchen med en utespelare i målet sedan ordinarie keepern blivit skadad tidigt. Tränaren Gordon Bartlett medger också att det krävs förstärkningar i truppen om det inte ska bli helt akterseglade i tabellen.

Det känns som att Whitehawk kommmer göra processen kort med Wealdstone här och Asian Handicap -1.5 liras.

Liga: Conference South (England)
Match: Whitehawk – Wealdstone
Speltips: Whitehawk AH -1.5
Odds: 1.93 @ Bet365
Högsta odds: 1.96 @ Bet Victor
Insats: 2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen