Dagens bästa spel

BTTS i Nottingham

notts-forest fulhamfcNottingham har öppnat säsongen riktigt starkt och är obesegrade efter 6 omgångar. I senaste hemmamatchen mot Derby såg man ut att gå mot ännu en vinst men fick nöja sig med en poäng efter ett sent kvitteringsmål av gästerna. Nu får man klara sig utan kaptenen Chris Cohen samt mittfältskollegan Andy Reid. Sedan tidigare är en annan mittfältare, David Vaughan, bort p.g.a. skada.

Fulham har öppnat säsongen fullkomligt bedrövligt och fansen kräver nu tränaren Felix Magaths avgång. Man har dock en trupp som är betydligt bättre än vad tabellen visar och förr eller senare kommer poängen börja trilla in. Anfallsförvärvet Ross McCormack, som kom från Leeds under sommaren, har ännu inte hittat målet och det börjar snart bli hög tid för det.

Nottingham ska självklart vara favoriter här men matcher mitt i veckan i Championship är alltid luriga. Jag tror att Fulham mäktar med att göra ett mål framåt och definitivt släpper in minst ett bakåt. Spelet landar därför på att båda lagen gör mål i matchen.

Liga: Champrionship (England)
Match: Nottingham – Fulham
Speltips: BTTS
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 5-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen