Dagens bästa spel

Bra chans för Fiorentina

fiorentinaguingampFiorentinas start på säsongen har inte varit vad man hoppats på och nu gäller det för tränare Montella att få fart på laget, och framförallt målskyttet, om man ska kunna nå Europa även nästa säsong. Det passar därmed bra med lite Europa-spel och matchen mot Genoa senast var ett fall framåt, även om målen uteblev. Montella vill gärna får igång Mario Gomez då Giuseppe Rossi fortfarande är skadad, så tysken lär starta kvällens match. Även Gomez anfallskollega, nyförvärvet Khouma Babacar, är mållös så här långt och det är inte omöjligt att även han får chansen att hitta formen här. Spelarna tar matchen på största anfall så räkna inte med någon underskattning här.

Guingamp tog sig till Europa League genom att vinna franska cupen ifjol, för i ligan var man inte särskilt lyckosamma och lyckades med nöd och näppe hänga kvar. Starten på årets säsong har inte varit mycket bättre och bättre blir det inte av att man inte lyckades få tillbaka forna skyttekungen Mustapha Yatabaré, som istället valde Trabzonspor i Turkiet. Bortaspelet brukar heller inte vara lagets melodi så man lär få det ganska tufft på Stadio Artemio Franchi ikväll.

Speldjävulen tror att det släpper för Gomez och co. ikväll och lirar Fiorentina att vinna matchen med minst 2 mål.

Liga: Europa League
Match: Fiorentina – Guingamp
Speltips: Fiorentina AH -1.5
Odds: 2.08 @ Bet365
Högsta odds: 2.16 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart:
21.05
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen