Dagens bästa spel

Nya tag för Liefering

lieferingRed Bull-laget Liefering åkte på en smäll senast då man högst oväntat förlorade med hela 0-3 mot jumbon Hartberg. Det får se som ett olycksfall i arbetet och man ska ha i åtanke man fick målvakten Fabian Bredlow redan i 12:e minuten. Prestationen efter det vill man helst glömma och nu är det nya tag som gäller. Man leder trots allt tabellen och har definitivt det bästa laget i ligan på pappret. Man får klara sig utan Bredlow här men annars är alla andra spelare friska och redo för match.

Nykomligen FAC Team für Wien har fått en ganska tuff start på livet i division 1. Man ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket efter 10 omgångar och har haft det förtvivlat svårt mot topplagen i tabellen. Tränaren Hans Kleer medger också att det kommer krävas en hel del tur för laget för att ta poäng ikväll.

Speldjävulen tror att det är klasskillnad här och att bortalaget Liefering vinner det här förhållandevis komfortabelt.

Liga: 1. Liga
Match: FAC Team für Wien – Liefering
Speltips: 2
Odds: 1.70 @ Unibet
Högsta odds1.75 @ Betway
Insats: 2/10 units
Matchstart:
 18.30
Resultat:2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen