Dagens bästa spel

Deinze motiverad favorit

Medan många av konkurrenterna i belgiska division 3 tappat spelare har Deinze förstärkt rejält. Man har plockat in mittfältarna Alessio Staelens och Arne Naudts från Cercle Brügge i högstadivisionen. Man har även varit och norpat i kvällens motståndare Ourdenaardes lag i form skyttekung Jerome Mezine och hans anfallskollega Mathias Schamp. Alla fyra har levererat direkt, inte minst Mezine som gjort hela 5 mål på 7 matcher så här långt. Laget har också som helhet gått mycket bra och toppar tabellen på 16 poäng efter 7 spelade omgångar.

Oudenaarde hade det inte lika lätt under sommaren och tappade, som ni redan läst, sin anfallsduo till just Deinze. Man tappade även backklippan Tom Raes, som gick till Roeselare en division upp. Säsongen har heller inte börjat speciellt väl för laget som endast lyckats skrapa ihop 9 poäng efter 7 omgångar. Att i det läget möta ett starkt Deinze blir extremt tufft.

Speldjävulen tror att bortalaget blir för starka här och raka 2:an blir därför dagens spel.

Liga: Division 3 (Belgien)
Match: Oudenaarde – Deinze
Speltips: 2
Odds: 1.70 @ Unibet
Högsta odds: 1.70 @ Unibet
Insats: 3/10 units
Matchstart:
 20.00
Resultat:2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen