Dagens bästa spel

CFR tar derbyvinst

cfr-clujUni ClujCFR Cluj verkar äntligen ha kommit ur den formsvacka som tycks ha varat i en evighet. Laget har underpresterat i två säsonger i rad sedan man vann guldet säsongen 2011/2012. Nu verkar man dock äntligen ha fått fart på laget och ligger efter 8 spelade omgångar 2:a i tabellen efter 5 raka segrar. Man kan till och med vid seger ikväll gå förbi Steaua Bukarest och upp i serieledning, då detta är en hängmatch och övriga lag redan har spelat 9 omgångar. Det finns heller ingen större anledning att tro att man inte skulle klara av det när svaga Universitatea Cluj kommer på besök. Det är förvisso ett derby men hemmalaget ser såpass starka ut att det inte bör vara några större problem. Man har anfallaren Grégory Tadé i hysterisk form, fransosen har gjort 9 mål på 7 matcher varav 7 på de 5 senaste omgångarna. Han blir garanterat svårstoppad ikväll. Man saknar mittfältaren Deac och anfallaren Negrut, men det har även gjort de två senaste matchern och det har inte stoppat laget nämnvärt.

Universitatea Cluj har större problem och har endast lyckats skrapa ihop 8 poäng på 8 omgångar. Man har förvisso två segrar, men dessa är tagna mot svaga Concordia Chiajna och jumbon CSMA Iasi. Nu ställs man mot det första riktigt tuffa motståndet och då blir det mycket svårt att tro på laget. Man har dessutom problem med skador och avstängningar och får klara sig utan nyförvärvet Lemnaru samt avstängda duon Neag och Jovanovic.

Speldjävulen tror att CFR löser det här ganska komfortabelt och spelar därför Asian -1.5.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: CFR Cluj – Universitatea Cluj
Speltips: CFR Cluj AH -1.5
Odds: 2.20 @ Bet365
Högsta odds: 2.28 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat:1-0 förlust

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen