Dagens bästa spel

Rudnevs borta, då vinner Turkiet

Turkiet-fotbollLettland har inlett EM-kvalet svagt och står på en poäng efter två kvalomgångar. Senast åkte man på en rejäl smäll mot Island hemma (0-3) och fick i samband med det lagets stjärna och tillika skyttekung Artoms Rudnevs utvisad. Hamburg-proffset är därmed avstängd här och det är givetvis ett stort avbräck för hemmalaget.

Även Turkiet har haft stora problem i inledningen av kvalet och har kasserat in två raka förluster. Senast såg det lite bättre ut när man tog ledningen hemma mot Tjeckien, men man lyckades inte stå emot i andra halvlek och fick lämna planen utan poäng. Man har en del skador som stör, framförallt saknar man anfallaren Burak Yilmaz. Det är helt enkelt dags för spelare som Umut Bulut och Arda Turan att kliva fram, för på pappret har man faktiskt ett lag med en hel del kvalitet.

Turkiet måste börja plocka poäng och det känns som om man ändå skulle kunna tänkas göra det mot ett stukat Lettland.

Liga: EM-kval
Match: Lettland – Turkiet
Speltips: Turkiet AH -0,5, -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.88 @ Bet365
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen