Dagens bästa spel

BTTS i Football League Trophy

Spel-comebacken slutade i ett push-spel och pengarna tillbaka. Gott nog då Bromley vände ett 0-2 underläge i paus till seger med 3-2. Idag har vi ett ganska skralt utbud där vi håller oss borta från Champions League med många omotiverade lag.

Istället vänder vi blickarna mot England och sektions-semifinal i Football League Trophy. Bristol City går starkt i League One och toppar tabellen efter 19 spelade omgångar. Laget gjorde en stabil insats bot mot Peterborough (vinst 3-0) senast efter en tillfällig formsvacka med 2 raka förluster. Man följde upp det med en 1-0-seger mot Telford i helgen, så formen är det inget fel på. Man har kanske ligans giftigaste anfallspar i Aaron Wilbraham (10 mål) och Kieran Agard (7 mål), så målfabrikationen brukar det inte vara något fel på

Coventry har så smått börjat hitta formen igen efter en ganska dålig period under september-oktober. Laget har mått gott av att Frank Nouble har fått en ny lekkamrat på topp i form av Sheffield Wednesday-lånet Gary Madine. Nämnde Madine säger att laget är heltaggat inför kvällens drabbning och att man satsar stenhårt på att gå hela vägen.

Matcherna mellan dessa båda lag tenderar att bli målrika historier och dagens spel landar därför på att båda lagen får in minst en boll var.

Liga: Football League Trophy
Match: Bristol City – Coventry
Speltips: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Bet365
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 2-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen