Dagens bästa spel

Bra läge för St. Pauli

Det är dags för sista träningsmatchen av minilägret i Turkiet för tyska St. Pauli. Efter 0-1 mot Kaiserslautern och 2-3 mot turkiska Gaziantepspor väntar nu ett något beskedligare motstånd i schweiziska andradivionslaget Winterthur. Pauli har trots förlusterna visat att de har något på gån och tränaren Ewald Lienen ändrar mindre och mindre för varje match i jakten på en spikad startelva till omstarten av Bundesliga 2. Man får fortfarande klara sig utan några startspelare men försvararna Daniel Buballa och Sebastian Schachten.

Winterthur har precis inlett sin vistelse i Turkiet och har dessförinnan hunnit med en förlust mot St. Gallen i första träningsmatchen under vinteruppehållet för en vecka sedan.  Man bör alltså vara ganska ringrostiga och det bäddar för St. Pauli som dessutom i grunden bör vara en eller ett par klasser bättre.

Liga: Träningsmatch
Match: St. Pauli – Winterthur
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.97 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
13.00
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen