Dagens bästa spel

Nu tar det stopp för UAE

Förenade Arabemiraten eller UAE (United Arab Emirates) har varit det stora överraskningslaget i asiatiska mästerskapen. Man tog sig först vidare ifrån en ganska snäll grupp innehållandes Iran, Bahrain och Qatar och kvartsfinalen lyckades man mot alla odds besegra regerande mästarna Japan efter straffar. I ärlighetens namn ska doc, sägas att man var ganska så chanslösa och det krävdes en stor portion tur för att säkra avancemanget. Nu ställs man mot hemmanationen Australien och då känns det som att sagan tar slut.

Australien hade inga större problem att avfärda Kina i sin kvartsfina (2-0). Ledda av ständigt unge Tim Cahill och mittfältsgeneralen Mile Jedinak ser man riktigt starka ut och man ser ut att ha hittat en bra mix av gammalt och ungt. Med hemmapubliken i ryggen tror jag man avfärdar Arabemiraten förhållandevis enkelt.

Liga: Asiatiska Mästerskapen
Match: Australien – Förenade Arabemiraten
Speltips: AH -1
Odds: 1.72 @ Unibet
Högsta odds: 1.80 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
10.00
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen