Dagens bästa spel

Det våras för Vasas

Ungerska Vasas har gått fram som en ångvält i träningsmatcherna så här långt och har 37-0 i målskillnad på 4 matcher. Nu ska det med all tydlighet sägas att motståndet inte alltid har varit det starkaste, men 4-0 med mersmak mot Soproni senast var ändå ett tecken på att man är starka. Man gick även bra i ligan innan uppehållet och toppar NB II, ungerska andradivisionen, när halva säsongen är avklarad. Idag tar man sig an slovakiska tredjedivisionlaget OFC Gabcikovo, och då bör chanserna vara goda att förlänga vinstsviten.

Speldjävulen tror att Vasas är det klart bättre laget här och bör vinna det här med ett par mål, minst. Oddset på Asian Handicap -1 var så högt som 1.90 så det får bli dagens bästa spel med lite höjd insats den här gången.

Liga: Träningsmatch
Match: Vasas – OFC Gabcikovo
Speltips: Vasas AH -1
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Bet365
Insats: 5
/10 units
Matchstart:
14.30
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen