Dagens bästa spel

Southend mot League 1

Southend har en hysterisk form där försvarspelet på slutet varit helt magiskt. Man har 6 raka segrar och har inte släppt in ett mål i ligan på över en månad (7 matcher). Det har gjort att man nu ställer en allvarlig fråga om direktuppflyttning till League 1. Det är endast målskillnad som skiljer laget från Wycombe på direktuppflyttningsplats. Läget i laget är också bra med mittfältaren David Worralll tillbaka i spel (avgjorde sist) efter en familjetragedi. Man saknar fortfarande mittfältaren Adam Thompson men annars är alla andra spelklara.

Luton har gjort en mycket bra säsong som nykomling och ligger strax utanför kvalplats. Vi sätter dock ett frågetecken kring formen även om man vann mot bottenlaget Hartlepool senast. Man saknar fortfarande målvakten Mark Tyler så Elliot Justham fortsätter mellan stolparna. Även Paul Benson och och Alex Lawless missar matchen.

Speldjävulen tror att det är lite för tidigt för Luton att ta klivet upp och litar på att Southend fixar 3 poäng här i jakten på direktuppflyttning.

Liga: League Two
Match: Southend – Luton
Speltips: Southend att vinna matchen
Odds: 1.90 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Bet365
Insats:
3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen