Dagens bästa spel

Skadedrabbat Podbeskidzie får problem

lech-poznan

Det är dags för sista omgången i polska Ekstraklasa, innan Champions round, där de 8 bästa lagen gör upp om ligatiteln, inleds. Lech Poznan  vill nog gärna vinna då man tar med sig poäng in i slutrundan och man i nuläget ligger två poäng bakom serieledande Legia. Formen i laget är god och man är obesegrad i sina fem senaste matcher, varav tre har varit segrar.  Man får klara sig utan skadade försvararen Paulus Arajuuri och anfallaren Gergo Leovrencsics men får tillbaka mittfältaren Darko Jevtic och anfallaren Zaur Sadaev som var avstängda senast.

Podbeskidzie har själva en del att spela för då man kämpar för en åttondeplats  och medverkan i just Champions round. Laget har dock stora problem med skador och saknar båda  sina mittbackar, Bartholomew Konieczny och Pavol Stano. Dessutom blev mittfältaren Adam Deja utvisad senast och är därmed avstängd och man saknar även Peter Malinowski, Sylvester Patejuk och Anton Sloboda sedan tidigare. Lägg därtill att Krzysztof Chrapek är ett osäkert kort och testas strax innan matchstart.

Speldjävulen tror att skadorna blir för mycket för hemmalaget här och spelar raka tvåan till godkänt odds.

Liga: Ekstraklasa (Polen)
Match: Podbeskidzie – Lech Poznan
Speltips: 2
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds:
1.92 @ Bet Victor
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 0-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen