Dagens bästa spel

Vålerenga besegrar svagt Ålesund

valerenga

Vålerenga har inlett Tippeligan på ett mycket bra sätt och har endast tappat 2 poäng på de 4 inledande omgångarna. En stor del i detta har anfallsvärvet från Colorado Rapids, jamaicanen Deshorn Brown, haft. Brown står redan på 3 mål och har en fin trio med svenskdoldisen Rasmus Lindkvist (tidigare Östersund och Dalkurd), Daniel Fredheim Holm och Ghayas Zahid bakom sig i en spännande anfallskonstellation. I försvaret är Kjetil Waehler som vanligt en klippa. Hemmalaget har bra statistik på Ålesund hemma på Ullevål, bortalaget har inte vunnit här sedan 2005, hela 10 år sedan alltså.

Ålesund har inlett säsongen bedrövligt och har bara lyckats skrapa ihop en enda futtig poäng så här långt. Inte bara det, utan man har även storförluster mot både Molde och Rosenborg i bagaget vilket nu gjort att man nu har sparkat tränaren. Här får man dessutom klara sig utan avstängde Michael Barrantes som är avstängd samt  Fredrik Carlsen och Aron Thrandarson som är skadade sedan tidigare.

Speldjävulen tror att det här blir en ganska komfortabel seger för hemmalaget och lirar AH -1 till runt 1.90.

Liga: Tippeligan (Norge)
Match: Vålerenga – Ålesund
Speltips: Vålerenga AH -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
18.00
Resultat: 1-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen