Dagens bästa spel

Bury över 1.5

bury

Det är dags för sista omgången på många håll i det engelska ligasystemet, så även i League Two. Bury ligger på fjärdeplats i tabellen och har fortfarande chans att klättra förbi Southend på tredje och därmed säkra direktavancemang till League One. Då krävs det dock seger borta mot Tranmere i eftermiddag samtidigt som Southend tappar poäng mot Morecambe. Inte ett helt otänkbart scenario och därför kommer Bury-spelarna säkert vara heltaggade. Saken blir också något lättare av att man möter jumbon Tranmere, som ligger sist i tabellen utan chans att hänga kvar. Man är också hjälpt av att nu få tillbaka årets spelare i League Two, Danny Mayor, som missade förra matchen p.g.a. en ryggskada.

Tranmere  är alltså redan avsågade och får nu rikta in sig på spel i Conference League nästa år. Trots att man har spelat med kniven mot strupen de senaste veckorna har man inte lyckats plocka några poäng utan har istället fem raka förluster i bagaget. Ingen vidare form alltså och inget tyder på att det skulle gå bättre mot ett hungrigt Derby här.

Oddsen är lite för låga på raka 2:an och därför blir dagens spel Bury att göra över 1.5 mål i matchen.

Liga: League Two (England)
Match: Tranmere – Bury
Speltips: Bury över 1.5 mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Boylesports
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen