Dagens bästa spel

Lazios chans att rädda säsongen

klose-lazio

Lazio har ingen vidare rolig säsong bakom sig och ligger först på 8:e plats i Serie A-tabellen. Man får svårt att nå en Europa-plats och siktet är därför inställt på Europa League istället där man nu är framme i 16-delsfinal mot Galatasaray. I första mötet i Turkiet dominerade Lazio händelserna men fick nöja sig med en poäng, något man nog inte var allt för missnöjda med med tanke på att man fick in ett mål på bortaplan. Hemma på Olympiastadion i Rom är man extremt svårslagna ute i Europa och man ar bara förlorat två av sina 19 senaste matcher varav 13 har varit vinster. Man har inga nya skador eller avstängningar men saknar fortfarande försvararna Stefan de Vrij, Dusan Basta och Santiago Gentiletti samt avstängde anfallaren Balde Keita.

Galatasaray har också haft det svårt i sin inhemska liga där man förvisso ligger trea men är långt efter Besiktas och Fenerbahce poängmässigt. Man får dessutom se upp så att man inte missar Europa-spel helt och hållet då flera lag jagar bakifrån, endast en eller ett par poäng efter. Galatasarays bortaspel har varit annat än bra och man har inte vunnit på bortaplan i ligan sedan oktober förra året. I Europa har man inte vunnit en match på bortaplan sedan 2013 (11 matcher) och det är inte troligt att det blir någon ändring på det ikväll.

Det blev 1-1 i första mötet i Istanbul för en vecka sedan och Galatasaray måste gå på offensiven förr eller senare. Speldjävulen tror att det kan komma att straffa sig.

Liga: Europa League
Match: Lazio – Galatasaray
Speltips: Lazio Asian Handicap -1
Högsta odds: 1.84 @ Unibet
Insats:
3/10 units
Matchstart:
 19.00
Resultat: 3-1, VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen