Dagens bästa spel

Newcastle U23 – Blackburn U23

beardsley

Newcastles reserver, under ledning av gamle storspelaren Peter Beardsley, tar emot Blackburns dito i en lunchtillställning idag. Magpies ligger trea i tabellen och tog en imponerande 4-0-seger mot Bristol City i cupen i måndags. Beardsley var nöjd med vad han såg då och har siktet inställt på uppflyttning den här säsongen. Han har en hel del spelare med A-lagserfarenhet till sitt förfogande och bör ha en god chans till tre nya poäng här.

Blackburns U23-lag leds även det av en ”gammal” spelare i Damien Johnson. Man ligger på en godkänd 7:e plats i tabellen och har vunnit sina två senaste matcher. Johnson har dock flaggat för att han kommer åka med ett ungt lag till den här bortamatchen då A-laget har match på söndag. Det låter på Johnson som att man kommer ha ett svagare lag än vanligt denna dag.

Liga: Premier League 2 – Division 2 (England)
Match: Newcastle U23 – Blackburn U23
Speltips 1:Newcastle U23 Asian Handicap -0.5, -1
Högsta odds: 1.675 @ bet365
Insats:
2/10 units
Matchstart:
 13.00
Resultat: 

Speltips 2: Över 2.5 mål
Högsta odds: 1.80 @ bet365
Insats:
2/10 units
Matchstart: 13.00
Resultat:

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen