Dagens bästa spel

Charlie Davies kan göra mål!

Randers, nykomlingar i danska SAS-ligan, har gjort ett spektakulärt nyförvärv inför årets säsong när man gjorde klart med f.d. Hammarby-spelaren Charlie Davies. Davies som många känner till var efter sin tid i Bajen i franska Sochaux där han var inblandad i en allvarlig bilkrasch som nästan kostade honom livet. Efter det var han utlånad till DC United i den amerikanska MLS för att nu alltså pröva lyckan i Randers FC. Han är med i dagens trupp mot div 2-laget Skive, det är även Adama Tamboura (tidigare i HIF) som plockats från Metz i Frankrike. Ny tränare är engelsmannen Colin Todd som säkert kan få fart på laget även i en träningsmatch. Man har redan träningsspelat en gång den här sommaren då blev det förlust mot Ålborg, med den matchen i benen och med fina nyförvärv blir det garanterat bättre den här gången.

Skive kom först på 8:e plats i div. 1 förra säsongen även om man stod för en fin avslutning. Nu spelar man sin första träningsmatch för säsongen efter några veckors uppehåll och är förmodligen ganska långt från matchformen. Man har ett par duktiga spelare i Nigerianen Ayinde Lawal och kvicke Anders Hostrup, men att det ska räcka till i dag känns inte speciellt troligt.

Speldjävulen hittade inget som kändes helt hundra i dag men Randers bör ändå ta hem det här. Oddset var dock i lägsta laget så vi spelar den -1, alltså pengarna tillbaka om Randers bara vinner med 1 mål.

OBS! Matchstart 15.00

Liga: Vänskapsmatch
Match: Randers – Skive
Speltips: Randers -1
Odds: 1.925 @ Bet365
Högsta odds: 1.98 @ 188bet
Insats: 4/10 units
Matchstart: 15.00
Resultat: 2-0 VINST!!

10Bet Sportsbook Promotion

Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen