Dagens bästa spel

Portimonense i måltagen

portimonense

Portimonense har hamnat lite i ingenmansland i tabellen i portugisiska andradivisionen och kan varken gå upp eller åka ur. Det gör att motivationen i vissa matcher kanske kan svikta lite, men också att man kan spela mer avslappnat och satsa på offensiven. Senast lyckades man få in ett par bollar borta mot suveräna serieledarna Tondela och det tyder i alla fall att något stämmer. Ikväll möter man andra änden av tabellen när hopplösa jumbon Trofense kommer på besök och får då samtidigt tillbaka offensiva krafter i Gleison och Dieguinho, som varit skadade respektive avstängda.

Trofense har ingen rolig säsong bakom sig och är utan snack ligans sämsta bortalag. Man har 15 förluster på 20 matcher och endast 9 ihopskrapade poäng. Laget har också stora problem med defensiven på bortaplan och har nästan två insläppta mål i snitt där (39 insläppta på 20 matcher). En svettig afton att vänta alltså.

Speldjävulen litar på att hemmalagets målform är god, det i kombination med gästernas öppna spjäll till försvar gör att dagens spel blir Portimonense att göra över 1.5 mål i matchen.

Liga: Segunda Liga (Portugal)
Match: Portimonense – Trofense
Speltips: Portimonense över 1.5 mål
Odds: 1.85 @ Unibet
Högsta odds: 1.85 @ Unibet
Insats:
3/10 units
Matchstart:
17.00
Resultat: 2-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mest lästa

Till toppen